Hanna

Ett jullov!
Underbart med lov, idag fick det bli skridskoåkning för hela familjen och självklart lite varmchoklad och smörgås innan det var dags för mer åkning. Så kul att vara med lite på isen, men sjukt vad man känner sig gammal, stel och överdrivet harig.Hann även, om än under en väldigt kort stund, sätta mig framför brasan och bara läsa en tidning när vi kom hem... 
 Tills den här lilla tjejen inte alls tyckte att det var läge att bara stta ner....småbarnslivet!
 


Men så skönt att bara vara hemma några dagar, innan allt kör igång igen. Blir full fart med jobb, aktiviteter och LIVET!
En God Fortsättning!!!
En god fortsättning till er! Hoppas att julen har varit sådär mysig som den ska vara. Vi började med julafton i Hovenäset tillsammans med Fredriks familj. Morgonen startade med tomtepromenad, och julklappsletande.
 
 
 
 
En väldigt snäll tomte, som sen även, äntligen om man frågar barnen, knackade på dörren efter Kalla Anka.
 
 
Många fina klappar blev det och tre väldigt nöjda barn, även om Vilma var lite fundersam över tomten i början.
 
Juldagen fortsatte vi vidare till mina föräldrr för mer julfirande tillsammans med syster.
 


Och idag har vi hunnit njuta av den lilla snön som kom under natten....

 
och fick även bli ett sent julbad i Almunge. Så kul att besöka min gamla gympasal igen och väldigt kul att ha en pool för oss själva. Får bokas fler gånger!
 
 
Som sagt ha en god fortsättning!
Ett julbestyr...
Det närmar sig jul och ledighet otroligt fort nu. Tror aldrig jag har varit så oförberedd som nu, julklappar är inte klara, julgodis är inte gjort och den här lilla extra julmysigheten har inte riktigt hunnit infinna sig. Det har helt enkelt varit lite för stressigt i år! Men vi har fortfarnde några dagar på oss....
 
Helgen bara swishade förbi. Men den var mysig och vi åkte till Falköping och sa God Jul till Fredriks Farfar, Lillefarfar. Barnen ville gå Luciatåg för honom och så blev det.
 
 
 
 
I fredags fick även granen komma in, så nu står det så grön och grann här inne. Finns även en liten tjej som gärna omplacerar dekorationer och får den att barra lite extra.
 
 
Ikväll får det bakas lite julgodis i alla fall, finns ett måste, Rocky roads.