Hanna

En draktjej...
Att flyga fritt....
Jag köpte varsinn drake till Freja och Hugo i veckan och Freja vill inget annat än att gå ut och flyga med sin drake varje dag nu. Hon tycker det är så kul. Hugo var inte riktigt lika imponerad. Men vår underbara lilla tjej står där med ytterkläderna på i hallen och väntar så fort vi säger att vi kan gå ut och flyga drake. Så ska inte klaga för blåsiga dagar, för just nu är de helt underbart att se henne med sin drake.
 
 
 
 
 
 
En lördag med regn....
Juni närmar sig och när vi går ut idag tar Freja på sig mössa och jag behöver inte säga till henne att det kommer att bli alldeles för varmt för det kommer det inte, det är näst sista dagen i maj och det är fortfarande ok att ha mössa......snälla sommar kom snart till oss!!! Om blott bara för en liten stund, vi behöver sommarenergin och längtan efter semester....
 
Visar lite fler bilder från förra helgen hos mamma och pappa. Vårblommor kan vi inte klaga på att vi saknar i allafall. 
 


 
 
 

 
 
 
Ha en trevlig lördag!!
Ett vatten...
Att vatten kan vara så rogivande, härligt och bara så kul. Barnen hade det så bra i helgen hemma hos mamma och pappa och i det mesta som de gjorde fanns det just vatten med. Bara det att kunna springa ner till vattnet med en hink, fylla den så mycket man orkar och sen springa tillbaks,hälla i det i en större hink och sen ner och fylla på sin lilla hink igen....att det kan vara så kul. När man sen lägger till att fiska med morfar, ro båt, hjälpa till att vattna och till och med hjälpa till att tvätta ute möbler blev dagen helt perfekt. Vatten, vatten, vatten.....
 
 
 Själv sprang jag runt i mammas nya träskor och fotade blommor, Är så otroligt vackert med naturen hos mamma och pappa så vill bara föreviga varenda liten detalj. 

 
 
Sen var det dags att ta tåget hem på söndag eftermiddag, efter en underbar helg med både bröllopsfirande och tid till att sitta på bryggan och bara vara.