Hanna

En tuff start....
Igår låg det ett tjockt snötäcke på marken igen. Otroligt fint! Då morgonen blev lite mer panikartad, insåg att snöskottning inte riktigt var inräknat i morgonrutinen, blev eftermiddagen med snölek desto roligare. Följt av fredagsmys och på spåret. Helg, helg underbara helg...
 
I veckan har vi även fått ordning på elen här hemma, ett nytt proppskåp har installerts nere i källaren och än så länge har vi inte haft några fler strömavbrott, underbart! Så nu är det bara att hålla tummarna att vi (elektrikern) har löst det. 

Har precis avklarat mitt sista pass på nyböjarkursen på crossfiten, så nu är det eget ansvar som gäller för att hålla uppe träningen. Men två gånger i veckan ska man väl kunna få till...det är i alla fall mitt mål. Bara att invänta träningsvärken från dagens pass nu.

Ha en trevlig lördag!
 
 
En snöig helg..
Så kom den äntligen snön, till och med Freja som annars väldigt motvillligt går ut när det är kallt, kastade sig ut för att äntligen få rulla snöbollar till en snögubbe. Och stor blev den...En snödrotting blev det till sist....
 

 
 

 
Nu är den borta igen, snön, men vi fick iallafall känna på den lite.
Helgen gick i ett rasande tempo, men vilken kul helg. Blev sena natten hos grannarna, så söndagen var det ett slitet gäng här hemma.

Denna vecka började sen med vabbande, två trötta barn som inte riktigt kännde sig friska fick vara hemma i måndags med mig. Men nu är vi tillbaks på banan igen. Två crossfit pass har också hunnits med och nu börjar äntligen träningsvärken att bli mindre.


En fredagspremiär...
Äntligen helg...är inte fredagar den bästa dagen på hela veckan? Hela helgen framför sig. Fredrik hade dessutom köpt med sig årets första semla hem igår, en traditionell semla. Känns som det börjar att komma en hel del varianter på semlor just nu. Men denna vanliga traditionella levde i alla fall upp till förväntningarna.
 

 
Idag blir det fullfart här hemma, med barnens julfest på jobbet, lopp på Liseberg för Fredrik och firande av Australia day hos grannanrna ikväll.
Så nu efter mysfrukost med familjen, är det nog dags att starta dagen. Hoppas hinna med en tur ute i snön också :-)...

Ha en trevlig lördag!