Hanna

Ett nytt år...
Nu närmar det sig starten på år 2014 och ska jag vara riktigt ärlig så har jag längtat. 2013 har självklart haft många fina minnen, men också många jobbiga perioder som jag inte längtar tillbaks till. Nu startar vi det nya året med nya tag, nytt jobb och nya förväntningar. Jag tror att 2014 kan bli ett riktigt bra år!

Senare får det bli en liten årskrönika, men just nu satsar vi på ett trevligt nyårsfirande, 2014, vi är redo!!

Eftersom dagen började med lite ändrade planer fick det bli ett besök på affären och även ett besök till svandammen för att mata ankorna, sen väntade korvgrillning till lunch och nu väntar snart nyårsbuffe och sen framåt kvällen lite chanmpange skålande.  
 
 
 
 
 
 
Ett riktigt gott nytt år till er alla! Tack för att ni tittar in och ser hur vi har det, det gör det värt för mig att fortsätta berätta om vår vardag och våra stora och små steg in i framtiden. 
Vi ses igen år 2014! Skål och Gott Nytt år!
 
Stora kramar
 
En tid till att besöka...
I söndags tog vi en tur ut till Resarö och närmare bestämt till Fredriks kusin Mattias och hans familj och deras otroligt fina hus. Ett väldigt trevligt besök och Freja stormtrivdes med att få leka med jämnåriga tvillingtjejerna Nomi och Clara. För att ha bott i Uppsala har jag otroligt dålig koll på alla fina områden som finns runt Uppsala och Stockholm.

Igår blev det ett till trevligt besök för mig och barnen till Elin och hennes familj i Vattholma. Otroligt imponerade över deras fina pysselbord.

 
Trötta barn efter otroligt mycket lek började vi sen packa våra väskor för att tidigt idag, nyårsafton, bege oss ner till Småland för årets sista firande. Tidigt imorse blev det dock lite ändrade planer efter lite sjukdom och vi är istället kvar här hos mamma och pappa i Uppsala och firar in det nya året.

Kramar till er!
 
Ett fortsatt julfirande...
Då är vi i Uppsala och fortsätter med julfirandet. Blir rejält ompysslade med god mat och hjälp med barnen. Idag hann vi till och med en tur in till Uppsala för lite REA-shopping. 
Vi njuter av skogen och naturen och det lagas soppa på kottar och leks kurragömma bakom stenar och träd.
Systeryster är även här med familjen och det är kul att se hur bra barnen börjar leka ihop. Händer så mycket när man inte setts på några månader..Ikväll har det öppnats paket och lekts med en massa nya leksaker till ögonen gick i kors på de små och det var dags att sova. 
 
 
 
Hoppas ni njutit av juldagarna till fullo.

Kramar