Hanna

Ett par nya skor...
Vet inte hur många mail om sommarrea som dimper ner i inboxen just nu. Men har man väl tänkt köpa något är det väl en bra tid att pass på. Blev dock inte så mycket rea när jag väl kom fram till vilka jag ville ha, men 10% är alltid något. På sneakersnstuff.En sommarfavorit...
Efter några turer till stranden fick även favoriten plockas fram i trädgården igår.

 
Annars har vi försökt att jobba på i trägården, har ju en del buskar som är dags att ta tag i nu och gräset har ju äntligen växt lite efter några dagar med regn. 
 
 
Men det tar sin lilla tid för de är inte många minuter vi hinner jobba åt gången. Fredrik får köra på med Freja och Hugo, medan jag har Vilma, som i alla fall sover ett lite längre pass på eftermiddagen.
Gårdagen började med att Fredrik tog med Freja och Hugo till Nolhagas fina lekplats i Allingsås, hem och fika, iväg med Freja till en kompis, lunch, ner till stranden med Hugo, handla, hämta Freja, ner till stranden med båda barnen, middag, fram med favoritleksaken och vatten, lite mer fixande i trägården, duschning och bad av barnen, läsa bok och sen somande i alla fall Freja och Hugo ovanligt snabbt. Därefter gäller det att avsluta dagen och bara försöka kasta sig i säng så fort Vilma somnat. För sen är de upp med Vilma två pass på natten och klockan 5:00 är vi igång med dagen igen. Helt slut men det är ju så det ska vara med en liten i familjen igen :-). Njuter av många mysiga stunder också...och vardagarna är faktiskt lite lugnare....
 
 
Ett eget litet midsommarfirande...
Det fick bli ett eget litet midsommarfirande i år. Vi ville inte planera in något innnan Vilma kom och efter har inte riktigt orken funnits där, många vakna nätter. Men det blev en liten midsommarlunch, kransar, dans runt midsommarstången och hembakad jordgubbstårta, alldeles lagom mycket midsommar för att barnen skulle vara nöjda och likaså vi.
 


 
 
Dagen till ära tappade även Freja sin första tand!! Som hon har väntat på detta....