Hanna

Ett solljus tips från IKEA
I år har vi införskaffat lite solljuslampor till trädgården. Så mysigt när det lyser där ute i skymmningen.
Har köpt dessa runda lampor på IKEA och hängt två stycken i vår stora lönn. Får bli fler bilder från uteplatsen senare. Är lite av mitt sommarprojekt att göra den mysigare.
 

Och på väg hem från Uppsala stannade vi på IKEA i Örebro, bra lunchstopp för barnfamiljer :-), och då inhandlade jag även dessa, som jag tror jag kommer försöka hänga på altanen.Jag var egentligen ute efter den lite mindre varianten som även har en liten ställning till. De lyste så fint hemma hos mamma och pappa och lite mer lagom i storlek, men de var slutsålda. Verkar vara slutsålda på fler IKEA, så vill ni ha dem, tveka inte att köpa om ni ser dem.

 
 
En riktigt brygghäng...
Vilken helg vi har haft. Strålande sol och den här bryggan!! Mamma och pappas brygga har verkligen används flitigt den här helgen, barnen har i princip bott vid vattnet. Och till och med jag som har lite svårt att bara ligga still, fick några minuter där jag kände att jag somnade till i solen på bryggan. Så skönt!!


 


På lördagen blev det ett besök hos Magnus och Emma i Bromma på förmiddagen, men sen var vi tillbaks på bryggan och framåt kvällen kom även mamma och pappa hem och vi satt ute på altanen tills det var dags att gå och lägga sig. Hur många kvällar i maj brukar man kunna göra det??? Sommar!!

 


Nu börjar verkligen den där längtan efter semester krypa på en......