Hanna

En resa i bilder...
Kan inte låta bli att visa er flera bilder från vår resa. Vi hade det så otroligt bra. Är ni sugna på att åka till Grekland i sommar kan jag verkligen rekommendera detta hotell på Kos. Vi var lite skeptiska till Kos från början då både jag och Fredrik varit där tidigare, något yngre och med lite mer festande i tanken. Men nu kan även jag hålla med om att Kos är en familjeö nuförtiden.
Otroligt nöjda med hotellet, Marmari Beach, som hade det mest som man önskar, speciellt när man har med sig två barn.

Vi har njutit av solen, stranden, poolen och barnen blev mer och mer vana vid vatten för varje dag som gick. Från att konstant få hålla i Freja i poolen i början av veckan till att hon plaskade hon runt själv i slutet och bara älskade det... 
 
Smyger nog in lite fler bilder, men ska försöka att komma tillbaks till vardagslivet igen. Imorgon hoppas vi på lite bättre väder här hemma så vi kan ta tag i lekstugan igen.
 
 Kram på er!!
En solnedgång
Tillbaks i ett regnigt Göteborg...efter att ha lämnat solen och värmen igår. Så nu njuter vi av bilderna från resan och försöker komma tillbaks till verkligheten här hemma. 

Helt underbara solnedgångar vi stranden....

 
 


 


 
 
 
En födelsedag på Kos!
I lördags var dagen då Ewa fyllde 60 år och det firade vi självklart här på Kos.
 
Ewa, Fredriks mamma, som alltid finns där, som alltid ställer upp, som har koll på planeringen och som inte oroar sig i onödan. I lördags var det hennes dag!

 
Det var strålande sol. Det blev en hel del bad och ett suveränt avslut med en middag i solnedgången vid havet. Vad kunde ha vart mer passande just denna dagen.
 

 
 
En dag att minnas!