Hanna

Hannover...
Hittade internet pa hotellet som jag lanar lite....

Blev inte riktigt som vi planerat med ett stopp i Hamburg. Sa första stoppet blev i Hannover istället.
Kom hit väldigt trötta igar, men nu är vi utvilade, mätta och redo för etapp 2. Idag blir det Luxemburg och hotellet är redan bokat denna gang :-).

Har fortfarande inte riktigt fattat att vi har flyttat, känns fortfarande som en liten semester med familjen. Men snart faller väl poletten ner.

Ha det gott!!

Stora kramar till er!
Ringar..
Här kommer en bild på de fina ringarna :-)...


Idag har de sista måstena blivit gjorda och sen avslutade vi vår sista dag i Götet med en middag hemma hos Otto, Karin och Gustaf. En mysig kväll och ett jobbigt avsked. Freja och Gustaf leker så himla bra ihop nu så känns så tråkigt att ta det ifrån dem :-(...men de ses ju snart igen...


Imorgon åker vi alltså!! Blir två övernattningar på vägen. Vi satsar på en i Hamburg och sen en nära Luxemburg. Vi får inte tillgång till vårt radhus förrän på måndag så behöver inte ha någon stress ner.

Förhoppningsvis hinner jag med en uppdatering till innan vi lämnar Sverige, annars får ni vänta tills vi får internet där nere.

Ha en trevlig helg! Sköt om er!

KRAMAR

 

Inga möbler kvar...
Nu har de varit här och hämtat precis allt. Har endast varsin väska en madrass och lite få köksgrejer kvar nu...Känns väldigt TOMT!!!

Hann bunkra med både välling, blöjor och gröt till Freja så nu återstår bara lite annat smått och gott till oss så är vi redo att fara....


Så här såg det ut i läenheten igår och idag är den tom!!


Redo för avfärd...Har lyckats hitta en glögg, Blossa 2011, kaffesmak. Vågade dock inte köpa på mig mer än en ifall den inte smakar så bra. Var egentligen ute efter Blossas vanlig glögg. Men känns tryckt att veta att IKEA finns där när glögg-myset börjar. Tack för tipset Ulrika.


Idag har vi fått våra förlovningsringar som vi beställde hos en guldsmed i Falköping förra veckan, får bli en bild på dessa imorgon. Väldigt nöjd med en väldigt fin ring på mitt ringfinger nu :-).

Sov så gott kära läsare!! Imorgon är det min sista heldag i Göteborg på ett litet tag.

Kram på er!