Hanna

Adventsmys
Idag har det blivit adventsmys och lussekattsbak.

Hoppas att ni har haft en mysig 1:a advent!


Kramar
ZigZag
Vi har bestämt att vi ska försöka göra minst en aktivitet för Freja varje helg. Helgens aktivitet blev inomhus leklandet ZigZag några kilometer från oss. Vilket var en riktig höjdare!!
Lär bli fler turer hit! Freja sov som en stock under eftermiddagen sen.


Vi har även hunnit med att skruva i vår sista IKEA-skruv på ett bra tag... Känns underbart, nu är äntligen alla möbler klara!! 
Förstartade även lite med adventmys idag, ljusstakarna är uppe och julmusiken är på :-).

Hoppas att det går bra med julpysslandet där hemma.

Kramar


Frysen är här!!
Idag har vi äntligen fått vår frys!! Måste tydligen stå ett dygn innan man får köra igång den bara. Skulle varit kul att filmat min och leveranskillarnas prat när de försökte förklara att jag inte fick sätta igång den direkt. De försökte på alla språk utom engelska...men tillsist förstod även jag :-)...

Innan dess hade vi varit på ett väldigt mysigt fika hemma hos Karolin och söta lilla Olof. Så trevligt! Hoppas på att se dem på fredag igen.

Här är lite bilder från vår lilla trädgård. Har en väldigt imponerande murgröna längs med ena sidan. Ska bli skönt när vädret blir lite roligare och vi kan utnyttja gräsmattan och trädgården lite mer.


Ganska så nöjd med kvällens val på Bonde söker fru, är det inte underbart med kärlek!! Grey´s var bara att glömma när Milan-Barcelona visades samma tid :-(... 

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram på er!