Hanna

En sommarhelg...
Som vanligt har helgen rusat förbi. Lördagen betydde Tough Viking (ett lopp som gick avstapeln i Slottsskogen) för Fredrik och Otto och för mig och barnen blev det en mysig dag hemma hos Karin. Väldigt glada barn att åter få träffas igen, var ett tag sen sist. Nöjda men skitiga. Vill ni se vad de har gjort kan ni gå in på toughviking.se .

När killarna återhämtat sig, barnen lekt klart och det började bli kväll begav vi oss vidare hem till Sofia och Fredrik på middag. Blir alltid så inspirerade av deras goda mat. En supertrevlig kväll!Vi har ett stort Magnoliaträd, men de hade ett ännu större likaså var deras i fullblom....finns det något vackrare träd just nu.

Lite trötta idag, och hade en förhoppning om att barnen skulle sova lite extra länge imorse, men icke. Hugo, mr Skalman, vaknade som vanligt vid 06:10. 
Idag var det sista gången på Frejas dans, vilket betyder dansuppvisning. Förra gången var de indianer de skulle vara denna gången var de troll. Så fick sy lite imorse.

Vårt lilla troll var ett litet trött troll idag och humöret var inte på topp, så ganska skönt när de var över och vi fick åka hem och äta glass i solen istället...

Annars har jag totalt lyft 1000 kg grus idag. Får berätta mer om det sen. Nu ska trötta och skitiga jag hoppa in i duschen och sen ladda med lite sömn.

Kram på er!


En sista bild för det här året...
Förlåt att jag tjatar med bilder på detta. Men hann precis ta några kort med nya kameran i helgen innan det var över.

Är det inte underbart med dessa varma kvällar. Barnen är ute och hoppar på studsmatta, vi går på kvällspromenader och njuter i trädgården tills det är dags för dem att gå och lägga sig. Vilken skillnad på bara några veckor.  Det får mer än gärna fortsätta med det här varma vädret.....