Hanna

Jag har tränat!!
Vilken morgon…kollade nog på klockan fyra gånger innan jag insåg att det återigen blivit mörkt på morgonen. Men förhoppningsvis dröjer det inte länge tills ljuset är ikapp.

Glömde berätta om min besvikelse i lördags. Klockan 20:30 kollade jag ut genom en mörk lägenhet och förväntade mig att en hel stad skulle släckas ner…..väntan var förgäves. Jag såg en lampa släckas i ett fönster, men det kunde lika bra ha vart en ren slump. Besviken att inte Earth hour togs mer seriöst :-(.

Igår påskpyntade jag lite i lägenheten. Vet egentligen inte när det borde göras, men eftersom vi kommer vara borta under påsken tyckte jag att det var dags.

          

När vi var på Plantagen igår införskaffade jag även lite penseer till balkongen och den här fina murgrönan som passade perfekt i en av krukorna från Ullared.OCH nu till den stösta händelsen idag,  jag har efter en och en halv månad varit och TRÄNAT igen :-). Gick på ett Bodypump pass. Väldigt glad att återigen kunna komma igång med träningen, men helt slut i kroppen nu. Märks verkligen att musklerna fått vila ett bra tag. Det tråkiga är bara att jag lyckats smitta Fredrik, så nu när jag äntligen är frisk är han sjuk istället. Har ju en del att ta igen nu när han fått tagit hand om mig också...lite typiskt :-). Kommer bli en hel del servande framöver..heheh.

Ha det gott!

Vilken helg...
Jag har haft en väldigt bra helg. Hunnit med att få en hel del gjort här hemma och samtidigt  hunnit med att  umgåtts och haft otroligt trevligt och kul med vänner.... Allt detta trots att vi förlorade en timme i helgen. Ni har väl inte missat att dra fram klockan?

Helgen började med bion i fredags. Män som hatar kvinnor levde verkligen upp till sina förväntningar. En väl sevärd film, längtar redan tills nästa del kommer.

I lördags var det dags att fira Meg ännu en gång. Vi gav henne en 5-kamp i 30-års present som egentligen skulle blivit av för några veckor sedan, men då halva kompisskaran var sjuk flyttade vi fram den några veckor....det vill sägra tills igår. Då jag fortfarande är lite sjuk bestämmde jag mig för att följa med som fotograf istället...men det var nästan lika kul :-).

De två tävlande lagen!


5 olika grenar genomfördes...med mer eller mindre lycka för de två lagen!!


        
        
                    
Dagen avslutades sen med en god och trevlig middag (poterstek och potatisgratäng) hemma hos Jonas och Sofia.

Idag söndag har vi hunnit med att fixa här hemma. Vi har städat, tvättat, handlat, planterat om blommor och sett på film. Såg precis den indiska filmen Slumdog millionarie....vilket var en klart sevärd film.
Men nu är helgen snart slut :-(....så nu hinner jag inte göra mer än att sova. Imorgon är det jobb som väntar igen!!

Sov så gott!!
Röd kaffekvarn --> Vit kaffekvarn
    
Den här fina gamla kaffekvarnen hittade jag när vi
var hemma hos mamma och pappa senast.

Från början var hela röd men efter någon timmes
arbete med svinto fick jag bort färgen på metallen.
Sen bestämmde jag mig för att måla den vit. 
Så nu har jag en fin vit kaffekvarn!