Hanna

GOTT NYTT ÅR!
Nu är det inte många timmar kvar till ÅR 2011!!


GOTT NYTT ÅR!!

Vi ses igen 2011!
Framsteg på julklapp!
Nyår närmar sig med stormsteg...ska bli otroligt kul. Det här året har verkligen rusat förbi samtidigt som det har hänt otroligt mycket. Ska återigen försöka mig på att göra en liten årskrönika när jag får lite tid. Så förhoppningsvis kommer den snart.

Vi börjar komma in i våra vanliga rutiner här hemma igen. I tisdags var Ulrika här och hälsade på, superkul att träffas igen. Nästa år får vi verkligen ta oss tid att åka och hälsa på henne i Österrike. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte varit där än. Freja var dock inte på sitt bästa humör i tisdags, men man kan ju inte vara glad jämt heller :-)...


Väldigt kul att du kom och hälsade på oss Ulle. Lika söt och trevlig som alltid.

 

Så till lite mer barntjat från mig. Freja har gjort framsteg igen :-). Det började med att jag la ner henne på mage på armbågarna på en filt innan jul och då fick hon lite övervikt åt ena sidan och rullade över på rygg. Så nästan som att hon RULLADE själv :-)...sen dess har hon börjat försöka rulla över till rygg så fort man lägger henne på armbågarna. Väldigt kul!! Hon klarar dock inte att ta sig upp på armarna själv riktigt än och att rulla från rygg till mage är det nog en tid kvar tills hon klarar. Men i vår lilla värld är det ett stort framsteg...

 Det är väldigt kul att ligga och kolla på Ior, men efter ett tag blir det lite pussar istället om hon inte lyckas att rulla över till rygg innan dess. Den fina Ior-filten var en av många fina julklappar hon fick.

 

Hoppas att ni smider planer för nyår och njuter av den näst sista dagen år 2010.


Kramar
Hemma igen...
Då var det slut på julen för det här året och vi är åter tillbaks i Göteborg.


Den här julen blev det tre strumpor som låg och väntade på morgonen. Kändes väldigt speciellt att få fira jul med sin egna lilla familj också i år. Blev verkligen en idyllisk liten jul med all snö. Känns som man ökat på något extra kilo över julen med all god mat och bakverk så får satsa på lite mer frukt nu, fina fruktfat hör ju också julen till men äts nog mest efter :-)....

 


Vila, läsa böcker, lösa korsord, se på TV, gå promenader, vintersporta och bara vara hör också till tycker jag....det gäller att samla lite ny energi för huvudet också.

 


Traditioner som går i arv. Nu har Freja fått en strumpa att få lite godis och någon liten present i på morgonen också. Min mamma hade varit väldigt gullig och stickat en nästan exakt likadan som jag fick när jag var liten.

 

Väntade en massa fina julkort innanför dörren när vi kom hem idag. Tack så hemskt mycket! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt God Jul. Nu väntar snart ett Gott Nytt År också.

 


Både Freja och hennes hår växer så det knakar. Vi kan till och med sätta upp det i små tofsar nu. Jag hoppas verkligen att faran att hon kommer att tappa det är över nu.


Hoppas att ni har haft det bra på jobbet eller njutit av att vara lediga idag!!

Kramar