Hanna

Helt slut....
Den här veckan har det verkligen varit mycket att göra, vilket ni kanske har märkt här på bloggen (inga inlägg).
I tisdags var det dags för Frejas födelsedagskalas för hennes kompisar och vi föräldrar. Onsdag och torsdag har det varit visning på lägenheten vilket har betytt en hel fixande, städande och bärande för oss. När väl Freja har somnat vid tio tiden på kvällen har jag bara kastat mig i säng. Helt slut...

Lite bilder från tisdagens mysiga födelsedagskalas, vi hade lånat en lokal som finns i bostadsförening där vi bor och försökt "piffa" till den lite.... 
Vi hade en väldigt nöjd liten tjej som lekte med sina vänner och många nya leksaker.

Idag har det varit budgivning på lägenheten och nu är det klart. Vi har SÅLT lägenheten. Känns underbart samtidigt om det känns lite sorgligt, tycker ju väldigt mycket om den. Så till helgen ska vi bara slappa, andas ut och mysa med familjen.

Passar på att visa några superfina bilder som vi fick när Freja fyllde år. Ewa och Kelle hade bokat tid med en fotograf när de var barnvakt åt Freja senast i Falköping och här är lite av resultatet. Vilken överraskning! Underbara lillla trollet....

Hoppas att ni har haft en lugnare vecka och njuter av fredagskvällen. Verkar ju som att alla utom vi här i Göteborg njuter av sommarvärme och strålande sol. 

Kram på er
1 år

Kan någon ha snott en jordgubbe redan...


och kan tänka sig fler....


Födelsedagsbarnet i ny fin klänning.


Blev en väldigt bortskämd liten tjej med massa paket.Vår lilla prinssessa!Freja i sitt fina nya tält som hon fick av Linnea och Martin.
Fredrik och jag blev även överraskade med att vi firade våran förlovning lite. Tack så hemskt mycket!


Vår blivande lilla ballerina i fina dräkten hon fick av Astrid och David.


Mysig skaldjursmiddag i lördags.


Tack hela familjerna för att ni kom och firade Frejas stora dag med oss.

Freja tackar även för alla gratulationer som kommit via sms och även fina kort som väntade på oss här hemma i posten.


Killarna hann med en fisketur på lördag förmiddag. En arrangerad sådan där de faktiskt lyckades få lite makrill :-). Alla utom Fredrik som blev åksjuk och mestadels av tiden fick sitta på en ö :-). Medan killarna fiskade passade vi tjejer på att åka in till Smögen och Kungshamn för lite shopping, dock utan resultat och på eftermiddagen blev det en tur med alla ut till Bohus-Malmön. Så hann med lite annat än bara firande under helgen.
Vi har en otroligt nöjd, sovande och lycklig ettåring här hemma just nu. Men hon kommer att sakna all uppmärksamhet imorgon och likaså jag....Kramar
Blåser bort i Hovenäset...
Nu är jag och Freja i Hovenäset och laddar för kalas. Imorgon är det en väldigt speciell dag, Frejas 1-årsdag. Så i helgen blir det firande med familjen. Mina föräldrar, Fredriks föräldrar, Linnea och Martin och David och Astrid kommer alla imorgon. Ska bli väldigt kul! Tänk att Freja redan är ett år, tiden har gått så otroligt fort.Fick lite hjälp med packningen tidigare idag.


Vi har även fått reda på att vi får hyra radhuset vi kollade på i Luxemburg, så här kommer lite bilder på det. Kanske inget drömhus men det duger så länge :-). Får vi se om vi trivs i området. Vekar vara väldigt mycket barnfamiljer vilket vi ser som något positiv med tanke på att jag kommer att fortsätta att vara hemma till en början. Är tre våningar och källare. På första våningen är det hall, kök och vardagsrum. Våning 2 har två sovrum och ett badrum och våning 3 likaså.


GavelhusKök


Vardagsrum med matsal och trappa ner till Tv-del.


Hallen med de enda garderoberna, så blir till att köpa en hel del sånt. Bakom dörren är det en liten toalett.


4 sovrum som alla ser ut ungefär så här.Gästbadrum på våning 3, har för mig att det var en dusch också.Badrummet på våning två och toaletten i hallen.
Utsidan...


En liten gräsmatta på baksidan :-).


Det som är negativt är att det är väldigt mycket trappor med sten/marmor golv, vilket betyder väldigt mycket grindar för att inte Freja ska trilla ner för någon av dem. Alla räcken och dyl är även i guldfärg, vilket jag kommer att störa mig en del på :-).


Jag tror att det kommer att bli en bra början för oss, är lite större än vad vi tänkt oss, men samtidigt har vi en hel våning till gäster, så jag hoppas att ni inte tvekar att komma och hälsa på oss om ni vill. 
Är även ett garage och en carport som hör till huset. Alla möbler och dyl som syns på bilderna kommer att tas bort.

Väldigt spännande!!

Nu ska jag gå och försöka sova lite innan det är dags för att gå upp för lite natt-välling. Kanske även borde sjunga lite ja må hon leva redan då.... får se om rösten håller :-). För ett år sedan satt vi i bilen på väg in till BB nu :-).

Kramar