Hanna

En näst sista dag...
Idag har vi njutit av den sista snön här hemma. Varenda liten del av gräsmattan har används för att få ihop till några till snögubbar. 
 
Men först lite chokladbollar, från nya bakboken. Väldigt goda, så kan tänka mig att dessa kommer att bakas en del framöver.
 
 
 
 
 
 
En koja med morfar..
I söndags åkte jag och Fredrik in till Uppsala för lite shopping (inga större fynd gjordes) och när vi kom hem var det full fart med mormor och morfar ute på gården. Det byggsdes bland annat en väldigt fin koja.
 
 
 
 
Sen kom snön.....
 
 
 
 
 
 
Idag är vi hemma och njuter av att vara lediga. Fredrik jobbar och vi ska snart ta tag i dagen, men först ska vi bara vara....
 
Ett äntligen....
Så kom den till sist....snön! Vaknade hos mamma och pappa med ett vitt täcke av snö utanför fönstret idag. Tyvärr hann vi inte med så mycket tid till snön just då. Efter frukost var det dags att packa bilen och bege oss hemåt.

Blev ett stopp i Falköping för att hälsa på Fredriks farmor och farfar på vägen hem. Får alltid så otroligt god mat när vi hälsar på hos dem, så med proppfulla magar begav vi oss sen den sista biten hem. 

Barnen höll tummarna att även snön skulle ligga kvar hemma, då lovades pulkaåkning. 
Det var inte mycket men en liten tur till pulkabacken fick det bli ändå och vi lyckades även skrapa ihop till en snögubbe i mörkret.Äntligen kom det lite snö!