Hanna

Framsteg!

I helgen har Freja gjort ett stort framsteg, i alla fall sett med våra ögon. Hon har gripit en leksak och hållit kvar i den. Vet inte om man kan kalla det lek än, men för oss är det STORT!!! Förstår att det kanske låter lite sjukt men de är de här små sakerna som betyder väldigt mycket för oss just nu :-).

 


Freja fick bland annat den här fina leksaken av Marie och Gunilla när det var här på en väldigt trevlig lunch förra veckan.

 


Lek i babygymmet.


Hela min dag idag har gått åt till att gå fram och tillbaks till BVC, först för en återkontroll hos min MVC sköterska och sen för en föräldrakurs. Föräldrakursen varade en timme och jag kan inte säga att jag lärde mig något alls under den timmen. Det som var kul var att se och träffa lite barn och föräldrar i samma ålder och situation. Freja var dock den enda som sov sig igenom hela timmen efter att ha varit vaken och skrikit under hela MVC-besöket istället. Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Men det blir ju bra ändå!!

 

Vilken vinter vi har fått. Nästan -10 grader i Göteborg idag. Även fast det är väldigt mysigt och kul med en riktig vinter kan jag inte låta bli att vara lite avis på min syster som åker till Thailand imorgon. Hade inte varit fel med lite sol och bad också :-).

 


Varma kramar i vintermörkret...

 

 

Pepparkaksbak

I lördags blev det pepparkaksbak med David och Astrid här hemma. Julmusiken var på och stämningen på topp. Rejält kallt och snö ute och otroligt varmt av ugnen inne, precis som det ska vara. Väldigt mysigt!

 


Årets första egna pepparkakor.

 


David, Astrd och Freja.

 Hann med lite lussekattsbak på fredagen också..

 


..följt av en mysig middag på fredag kvällen.

 

Ha en mysig första advent. Själv ska jag gå och värma på lite glögg innan det är dags för ensam mamma söker på trean.

Kramar


Kylan

Idag var det riktigt kallt här i Göteborg. Läste i en tidning att om det är -10 och blåser 7 m/s är det lika kallt som -25 grader. Riktigt så kallt är det inte här än, men det kändes bra mycket kallare än -2 grader som termometern visade. Har blivit ytterligare några promenader med Karin och lilla Gustaf på eftermiddagarna. Perfekt att ha någon att gå ut med, och så mycket roligare också.

 


Klar med mitt lilla ljus-projekt.


Har tänkt att gå upp på vinden och hämta ner resten av ljusstakarna och julgrejorna i flera dagar nu. Men det blir aldrig riktigt av....kanske lika bra att göra det nu med en gång, slipper jag tjata mer om det.

 

Imorgon kommer Jennie och lilla Ellen på besök, ska bli väldigt kul!!

 

 


Vårt underbara troll, helt otroligt att jag får vara hemma och mysa med henne varje dag.

 

 

Ha det gott i kylan....tänk om man hade en kamin att elda i nu. Hade varit så mysigt....


Kramar