Hanna

En show, en efterlängtad show....
Igår var det en stor dag för vår lilla tjej, dansshow. Avslutning på dansen med flera grupper som skulle uppträda för föräldrar, släktingar och vänner. Vad Fredrik inte visste var att han skulle iväg på något helt annat just denna dagen. 

 
Så för honom blev det en väldigt nervös start på dagen....svensexan kom han inte undan.

Själv inväntade jag farmor och farfar som skulle komma och titta på showen och även hjäpa mig här hemma. Och som vi fick saker gjorda här hemma innan det var dags för dagens höjspunkt. Show! Frejas grupp skulle vara utklädda till smurfar, otroligt lätt tema eller vad säger ni.... Som tur var fick jag denna klänning av en kollega efter att jag berättat om mitt lilla dilema....

 
 
 
 

Hugo lyckades sova genom större delen av showen, men han hann i alla fall träffa på FunkyKids björnen innan det var dags att gå hemåt igen. 
En väldigt nöjd tjej, som fick åka hem och titta på sin show på mobilen.
 
 
Vilken helg vi har haft framförallt Fredrik. Själv är jag mest nöjd med att vi hann få så otroligt mycket gjort.
Har hänt lite i huset den senaste veckan. Vi har tagit bort en oljetank i källaren vars rum nu kan användas som förråd. Vilket gjort att vi kan flytta dit lite andra saker. Så nu har även Hugo fått ett skrivbord i pysselrummet. Jag och barnen var på IKEA i torsdags och inhandlade detta,IKEA som fortfarande är ett favoritställe för barnen att åka till, tro det eller ej men en tallrikar köttbullar på IKEA står högt på listan.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg.
 
Ett underbart träd på min födelsedag...
Idag är det min dag, min födelsedag och Linneas så klart. Födelsedagar kanske inte är sådär extra pirrigt och förväntansfullt som när man var yngre, men det är ändå dagen med det lilla extra. Dagen då man ligger kvar i sängen och väntar på att få höra lite tassande steg i trappan följt av sång. Då man ska låtsas få det där nyvakna utseende. Följt av paketöppnande och finfrukost.
 


 
 
 
Vi har en tokig liten kille här hemma. Eftersom min dag även bjöd på underbart väder tog vi en tur ner til vattnet. Hugo skulle bestämt ha på sig sina badkläder under kläderna, för han skulle ju bada, i tron om att han inte kommer att göra detta lät vi honom få som han ville.
 
 
 
 
Men har man bestämt sig så har man....men det räckte i alla fall med bara benen.
Han har ju uppenbarligen inte ärvt mina gener när det kommer till att bada.

 
 
En underbar dag!
 
En tur på stan....
Det händer inte ofta men den här veckan har jag lyckats varit inne i Göteborg två gånger. Jag gillar verkligen Göteborg, att få strosa omkring på gatorna upp och ner. Det finns så mycket vi inte har sett fortfarande. Alla dessa små mysiga ställen som man nästan måste bli tipsad om för att veta att de finns.
I torsdags kväll besökte vi ett av dessa, Fredrik hade bokat bord på SK Mat och Människor.  Medan Ewa och Kelle var supersnälla och tog hand om barnen där hemma. Så gott och så kul att komma ut bara Fredrik och jag.


Sen var det dags igen igår, lördag. Frukost med Johanna, Anna och Marie på Le Pain följt av lite shopping innan det var dags att bege sig hemåt igen. Underbart, mysigt och måste göras om.

Idag väntar strålande sol utanför fönstret, så får bli en dag i trädgården, blandat med träning, dans för Freja och alla andra små saker som måste fixas inför nästa vecka.

Ha det gott!