Hanna

Shopping...

En riktig shoppingdag blev det idag....och inte så dyrt heller. Väldigt nöjd!! Mötte upp Sofia och hennes Fredrik på stan för lite mat och sen gav sig killarna iväg på fotboll (IFK-Malmö) och vi på shopping. Perfekt nu när Nordstan är öppet til 20:00, inte alls så mycket folk och absolut inga köer. Resultatet på matchen gjorde i alla fall en Fredrik nöjd, dock inte min.....H&M, Lindex, Solo och Bodyshop....


Nu återstår bara att packa väskan till Hovenäset och sen blir det läggdags för mig. Det tar på krafterna att springa på stan :-).

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Jag tillhör tyvärr dem som jobbar full dag, men efter det åker vi.

 

Ha en suverän Valborg!! (tror inte att jag kommer kunna göra några uppdateringar under helgen, så återkommer på söndag).

Kramar

Mitt i veckan...
Regn och rusk, väldigt omotiverande. Har spenderat en hel del tid framför TVn idag samtidigt som jag har bläddrat i en hel del tidningar för att hitta inspiration till att ändra om lite här hemma. Bland annat vill jag byta gardiner i vardagsrummet, men det var svårare än jag trodde att hitta bra bilder på fönster med gardiner, många har skippat gardiner helt eller så syns det inte på bilderna. Har i alla fall hittat två alternativ som jag ska kolla efter...
Måste säga att Grey´s börjar bli dåligt nu....snart har alla dejtat alla!! Lite tråkigt för det var ju så otroligt bra de första säsongerna, men så är det väl kanske med alla serier... Däremot tycker jag att den arga snickaren är riktigt bra.


Blommorna från födelsedagen är fortfarande väldigt fina!!!


Imorgon blir det ett besök på stan, fika med Sofia A och förhoppningsvis lite shopping :-). Vill även hinna med ett besök på Plantagen innan helgen, men får se om det hinns med. Finns ju en väldigt bra blomaffär i Hunnebostrand också.

Sov så gott!!

Kramar
Nya bilen!!
Då var måndagen avklarad....känns skönt. Pollenallergin har börjat släppa, misstänker al, hassel eller videpollen, så idag blev det en liten promenad i slottsskogen efter jobbet. Måste ju få upp flåset igen plus att det snart är dags för Vårruset. Vi har ett lag på jobbet som ska ta oss runt och sen ha en liten mysig picknick. Ska bli väldigt kul. Men blir nog gång för mig, om jag inte hinner köra igång med löpningen väldigt snart. Är bara 5 km så inte omöjligt att jogga sig igenom om jag orkar.


Ser ni den gula linjen??

 


Så här fin var den när man kom närmre!


Den nya bilen går suveränt. Behöver nog lite mer körning för att känna mig helt bekväm i den, fortfarande lite orolig med avstånd när jag ska parkera, men det kommer nog med tiden :-).


Nya bilen!

Har inga större planer för veckan mer än Hovenäset i helgen och en tur ner på stan ska jag nog försöka hinna med.

Ha en trevlig kväll!

Kramar