Hanna

Ett namnsdagsbarn..
Så har dagarna gått så där fort förbi igen. Haft en vecka med en blandning av allt. Firat vår underbara Freja på Freja dagen. Firat och firat, men har på något sätt blivit en tradition att det ska bakas eller inhandlas något gott när det är namnsdag. Så det fick det bli!
Haft lite extra hjälp av Ewa och Kelle här hemma och försökt få ihop vardagen.
 
 
   
 
 VI har hitills kommit lindrigt undan vad gäller alla sjukdomar som går just nu. Helt otroligt, vi som brukar börja innan jul och sen hålla igång vabbandet fram till mars. Så nu håller vi tummarna att vi fortsätter att slippa undan de värsta förkylningrna, magsjukorna och allt annat som går just nu.
 
 
Hoppas ni njuter av en trevlig helg!
En längtan till vår och sommar
Hörde på radio att det var årets deppigaste dag i måndags. Slut på ledighet, mitt i månaden, mörkt och i allafall här på västkusten en regnig och sådär råkall Göteborgsvinter som inte ger oss mycket till glädje. Kan hålla med, vi planerar sommarsemester och längtar efter sol och värme och ljus. Eller hade det räckt med lite snö kanske? Annars får det gärna bli vår snart, bli så glad när man ser detta utanför butikerna!
 

Samtidigt som en frostig morgon har sin charm också. Får väl helt enkelt bara gilla läget och försöka njuta av lite vinter också.

 
Ha en fin dag!!
Ett kusinmys❤️
Idag och igår har vi fått mysa med den här lilla tjejen och hennes föräldrar. Väldigt nöjda barn som fick hänga lite extra med lillkusinen.