Hanna

En Morfar till hjälp
Den här veckan har vi haft superhjälp av morfar här hemma. Han har hämtat och lämnat barn, lekt, åkt med på aktiviteter, fixat i trädgården, tagit hand om rörmockare och bara hängt med oss på kvällarna.  Så tacksam för all hjälp, vet inte riktigt hur vi hade fått ihop den här veckan annars.
 
En tur tilll biblioteket hanns också med i onsdags...
 
 


Igår var det studiedag för barnen och dags för morfar att åka hemåt. Så vi hängde med in till Göteborg hela gänget för lite bus i trägårdsföreningen innan det vara dags att vinka av morfar vid tåget.

 
 
Tack pappa!
 
Känns otroligt skönt med fredag idag och imorgon är det inte vilken lördag som helst utan dags för kalas för Freja!! Danskalas, två tårtor är bakade och resten fixar de på dansstudion. Så otroligt skönt!! 
En redo för höststatus...
Då var vi äntligen redo för höst, förra veckan passade jag på att åka till Stadium och inhandla lite extra höstkläder till barnen. Men nu när vi äntligen är redo så kommer istället värmen, det är väl bara till att njuta, kläderna kan användas sen.


Har ångrat att vi inte köpt Didrikssons fodrade rengställ, Boardman, tidigare, så i år har både Vilma och Hugo fått varsitt. Även inhandlat lite tunnare dunjackor som de kan ha när det börjar bli lite kallare.
Hugo får ju låna det mesta av hockeygrejerna från klubben, men vissa saker får man ha själv. Så fick bli lite sånt också. Bland annat en ny hjälm, då det var billigare att köpa en ny hjälm med galler än att bara köpa ett galler till den gamla, hur tänkte de där??

 
Inhandlade även en ny jacka till mig själv, men den får jag visa senare. 
Som sagt nu är vi redo för höst!! Men ok vi kan njta av lite sensommar först!!
Ett firande av en 7-åring
Idag har vi firat vår underbara 7-åring här hemma tillsammans med mormor och morfar som ockå är här. Grattis Freja!!
Paket, tårta, dans och Liseberg!! En nöjd tjej som somnade gott som 7 år gamal idag. 

 
 
 


Avslutade för tredje året i rad med Flume Ride....ett blött avslut på en toppendag!!