Hanna

En hopprepstjej
Hemma igen efter väldigt mysigt julfirande. Vi packar upp, leker med nya juklappar och försöker att njuta av jullovet. Snart är det även dags att börja fixa för nyårsfirande, som i år blir här hemma.
Passar på att visa lite fler bilder från vårt besök....

Freja tyckte det var så roligt att hoppa långhopprep (egentligen en lina till systers hund Roxy), så det får vi verkligen fortsätta med.

 
 
 
Vilma vaknade tidigt idag, men har nu somnat i vagnen igen, och de andra två trollen har inte vaknat än. Så sitter här själv med en kopp kaffe. Helt otroligt, inte ofta detta händer.
Men nu är det dags att ta tag i frukosten. Idag väntar kompisbesök för Freja och sedan skridskor i eftermiddag.
 
Ha en bra dag!
 
Ett julfirande tillsist...
Så kom vi äntligen iväg till mamma och pappa för lite julfirande...och syster med familj hann vi även träffa lite snabbt innan de skulle fara hemåt.
 


En promenad med vagnen...Har blivit en hel del pysslande med massa nya pyssliga julklappar.

 
 Till barnens stora förtjusning kom även de traditionsenliga strumporna från tomtenissarna på morgonen. Trots att det inte var julafton. I år har även Vilma fått sin första strumpa, mamma har fått slita hårt med alla dessa fina strumpor.
 
 
Förutom att blivit bortskämda med fina julklappar och god mat har vi ävan njutit av skogen och att kunna vara ute och springa runt hur mycket som helst. Så härligt att se hur kul barnen tycker att det är att vara i skogen.  
 
 Imorgon är det dags att bege sig hemåt igen, Fredrik ska jobba på onsdag och vi andra ska försöka ta oss tillbaks till någon form av vardag, trots att det är jullov i två veckor till.
En God Jul till er
Hoppas att ni får en riktigt God Jul med nära och kära, god mat, paket och massor ut av julgodis.


 


 
 Julkramar från mig