Hanna

Teknik
David har hjälpt oss att få trådlöst internet här hemma, vilket betyder att jag kan sitta med min nya fina dator och blogga var som helst i lägenheten :-). Jag har även inhandlat mig en IPhone, bättre sent en aldrig, så jag även kan koppla upp mig när vi inte är hemma. Tack för all hjälp David!!

Sitter och kollar på Prins William och Kates bröllop just nu...så vackert!!

Snart dags att gå ner till tvätten....hann med en liten promenad i Slottsskogen imorse så har njutit lite av solen redan.
Kramar
Slottsskogen..
Soliga dagar är det inte kul att bo i lägenhet, men är så glad att vi inte har allt för långt till Slottsskogen för att få lite mer naturkänsla. Undra hur många kilometer jag gått i den i år....


 

Idag var dock vädret lite sämre på förmiddagen, så fick bli ett besök till Ikea istället.

Har hunnit hända en hel del på tekniksidan här hemma sedan jag bloggade senast... Får berätta mer om det imorgon, nu ska jag skynda mig i säng så jag hinner få mig någon timmes sömn innan det är dags att gå upp igen.
Sov så gott!
Kramar

PA-PA
Efter otroligt trevlig dag i Pixbo hände det på kvällen igår. Freja fick ur sig ett ljud som påminde väldigt mycket om ett ord. Vet inte om man kan räkna det som hennes första ord än....men det liknar väldigt mycket ordet PAPPA! Skulle precis göra ett försök att få henne att somna i sin säng, vilket alltid misslyckas, när hon plötsligt börjar säga detta. Så någon sömn blev det inte efter det....

Här har man gått hemma och försökt att säga mamma så ofta man bara kan...och sen blir det första ordliknande hon säger mer likt pappa......snyft!! Efter 7 månader utan sömn hade ett MAMMA behövts :-)..


Min lilla ögonsten och pappas flicka!!

 


Fika hos Karin och Andreas igår.

 


Långpromenad till Gunneboslott...

 


Bad i Rådasjön på vägen dit...

 


Tack för en väldigt trevlig dag i solen!


Kram på er