Hanna

Ett fortsatt vabbande....
Vi fortätter med vårt vabbande. Nu börjar vi äntligen bli friska både jag och Fredrik, men barnen är fortfarande sjuka. Finns inte en hel vecka i februari då vi all varit friska, inte en vecka utan vab eller sjukdom, helt otroligt. Farmor var snäll och kom hit och hjälpte oss med vabbandet i måndags, sen var Fredrik hemma igår och idag är det min tur. Freja har fortfarande feber så imorgon står det vab på agendan igen. Misstänker öroninflammation på Freja nu.

En laddad tjej inför lördagens mello. Det mysiga är att få duka fram massa gott och att få vara vaken så länge man orkar.
 

Just nu är Hugo frisk, så det blir en hel del byggande med lego och träjärnvägen för att han inte ska bli helt uttråkad här hemma. Dagis vägrar han gå till så länge Freja är hemma.

Liten och sjuk!!
 
Tror inte jag har vissat så mycket bilder från Hugos rum, så här har ni det. Vi blev väldigt nöjda med hur det blev på övervåningen. Rummet ser inte så stort ut, men det känns större än vad vi tänkt och likaså blev det fakstiskt ganska så bra uppe i hallen också. Fattas fortfarande lite möbler, men det får ta sin lilla tid.

 
 

Måste även visa den här fina tavlan på Frejas rum, har länge tänkt köpa den till henne och nu sitter den äntligen där på väggen. (Från Balders Hage i Allingsås).

 
Det här med att vara hemma en heldag mitt i veckan ger även lite extra tid i köket. Det ska fixas mellanmål och lunch och mellanmål och middag.....det krävs att det finns en hel del mat hemma. Vi har faktiskt börjat med Linas barnkasse tre dagar varannan vecka för att få lite hjälp på traven. Vissa veckor är bättre än andra, men vi behåller den ett tag till för att öka på matinspirationen lite.
Idag fick det bli ugnspannkaka till lunch.

 
Hoppas att ni är friska och krya.
 
 
En fortsatt sjukstuga...
Nu är jag med i sjukstugan. Kom hem från jobbet i tisdags och hade feber. Låg hela onsdagen i sängen utan att röra mig. Idag är febern lägre och orken börjar komma tillbaks, men oj vad jobbigt det är att vara sjuk.

Dagens räddning är denna...Ett försök till en alla hjärtans dag.....
Med sjukstuga och enorm trötthet har jag ändå försökt få in lite hjärtan på alla hjärtansdag. Blev inget större firande, men det är väl kanske de små sakerna som räknas.
Freja måt bättre, Fredrik mår sämre, Hugo är helvild och jag är trött men frisk.


Vi har iallafall tänkt på alla våra hjärtan på denna alla hjärtans dag!!