Hanna

Mammalivet...
Första hela dagen själv från morgon till natt avklarad med två barn. Lite mysigt med mina sötnosar men det krävs en del energi och ork också :-). Som tur var har Fredrik varit ledig idag så nu är energin tillbaks. Snittar fortfarande på en tre timmars total sömn per natt, men på något vis orkar man hålla sig pigg på dagarna ändå.
Blir en hel del barnbilder här på bloggen, men just nu är det vad min vardag handlar om :-)....Premiär i babygymet!! En mycket nöjd liten kille.Var även fler som uppskattade att få återse sitt gamla babygym :-).Annars byggs det en hel del kojor just nu.

Kram på er!!
Premiärdopp!
Vi har som sagt fått otroligt mycket hjälp i helgen. Allt från mat, städning, barnpassning, trägårdsarbete, Ikea handling med mera. Blev även bortskämda med en älgstek till middag i lördags :-).


Freja fick en väldigt fin pool av mormor och morfar...


Som hon självklart fick inviga under denna varma helg :-)...


En 5-6 hinkar räckte ganska så bra för att fylla den lite lagom....
I sandlådan med mormor.


Mamma fick bland annat nagellack i morsdagpresent som Freja gärna ville prova också :-), så en liten tånagel fick det bli.


Mys med morfar!


Lyckades skicka iväg pappa och Fredrik till Ikea och bland annat köpa ett litet minikök till Freja och en byrå till Hugos alla kläder. Inte nog med att jag fick det inhandlat jag fick det även monterat....En väldigt nöjd Freja som nu kan hjälpa till att laga lite mat samtidigt som mig, perfekt för att ha lite extra koll på henne när jag är i köket och gör mat.

Här har de flesta ledigt idag på pingstdagen, Fredrik är dock inne och jobbar eftersom det inte längre är någon röd dag i Sverige. Så nu är det full fart här hemma på vardagen igen.
Längtar så till semestern och att få komma hem till Sverige och hälsa på er alla igen.

Stora kramar