Hanna

8 ÅR, underbara tjej!
Nu är hon 8 ÅR vår underbara, goa och glada tjej!! 8 år! Igår firade vi här hemma med paket och tårta och på fredag blir det kalas med kompisarna. Som hon längtat efter denna födelsedag! Hann även med att firas av farmor och farfar och några kompisar igår, så firad blev hon och det var en väldigt nöjd 8-åring vid dagens slut.
 
 
 Ingen födelsedag utan croissant....
 


....och lite extra fint vid frukostbordet efter skönsång och paketöppnande i sängen.✨😍

(null)

Vår Frejis❤️
(null)

 
 

En småbarnsmamma på fest...🥂
Det är inte ofta vi är ute sent på fest, men igår var vi på 40-årsfest och idag känns det att det vara ett tag sedan sist....Lite småtrötta😴kan man säga, men så kul det var!! 👏😀 Tack snälla Ewa och Kelle som tog hand om de små där hemma. 
  (null)

Annars har helgen handlat om aktiviteter för barnen, dans, hockey och fotboll. Har medvetet valt att ha ganska mycket aktiviteter på helgerna för att slippa stressa varje dag resten av veckan. Brukar fungera bättre på hösten än våren, så får se om vi får planera om sen.
 
Vår danstjej, i år testar hon på stepp.
 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!!

En halvkrasslig start....
Så bara rinner tiden iväg som vanligt. Dåligt med uppdateringar här, jag vet! Försöker jobba oss in i vardagen, förra veckan var lite utöver det vanliga med resor upp till Stockholm, tidiga mornar och hemma sent följt av en helg med full fart, fotbollscup och aktiviteter. Jag och lilltjejen hängde mest här hemma, bakade äppelkaka, gjorde ett försök att plocka ner en massa äpplen så vi slipper ha så mycket fallfrukt. Häckarna behövde klippas och allt vanlig bestyr. 
  (null)

(null)

(null)
 
Började tyvärr denna vecka lite halvkrassligt, ont i halsen och kroppen, en helt vanlig förkylning, men som tar en hel del energi. Men nu är det fredag igen.....helg igen!! Vilket tempo!!  Nu väntar fredagsmys med popcorn och ett stopp på hemmakväll (bästa godisutbudet😀👏) för godisinköp till kvällen!!

(null)

Ha en riktigt bra och mysig fredag!!✨