Hanna

Semester nr 2...

Rosorna har verkligen tagit sig.


Likaså kryddorna...

och tomaterna.Dags för Daimstrut..


och sen vila.

Nu är vi i Hovenäset och semester nr 2 har startat. Jag och Freja tjuvstartartade lite och åkte hit redan igår. Vilar, badar, solar och njuter


Kramar
Första dockan!Det är inte så att vi försöker att få henne extra tjejig, men just nu älskar Freja dockor. Vi kan stå utanför ett skyltfönster i flera minuter och titta och skrika av glädje för att det finns en liten docka i det. Så när det var REA på leksaker på Åhlens och det låg en liten docka där kunde vi inte låta bli. Men efter dockor kommer fotbollar just nu. Finns en riktigt stor i BR-leksakers skyltfönster på Kungsgatan så där brukar vi också stå och hänga ett tag :-). Fönstershopping fungerar väldigt bra när det är tråkigt att gå på stan, dock inte så effektivt om man vill få något inhandlat.
Premiär på Liseberg!
Ewa och Kelle stannade kvar lite extra så vi hann med en tur till Ikea och Liseberg igår. Och någon gång händer det...jag passade även på att ta mig en löpartur. Blev inte så långt och jag gick i alla backar, men jag var i alla fall ute och rörde på mig :-). Får otroligt ont i höfterna, ljumskarna och knäna när jag springer så jag behöver nog bygga upp lite muskler där.

Jag inhandlade mest förvaringslådor till Hovenäset på IKEA. Det hölls även en tyst minut där inne klockan 12:00 igår, precis som det säkert gjorde på flertalet andra platser. Det är helt ofattbart hemskt det som har hänt i Norge, hur kan en människa göra så mycket ont?


Var nog extra mycket folk på Liseberg igår när det även vara Lotta på Liseberg senare på kvällen.


Kaniner!
Självklart hör det även till att köra en 5-kamp och chokladhjul när vi är på Liseberg. Slog ihop våra biljetter på chokladhjulet och lyckades faktiskt vinna två påsar med Daim. Behöver nog inte tala om vem det var som vann 5-kampen :-). Väldigt nöjd!!Lite regn men mestadels uppehåll.Middag!

Freja fick även göra ett premiäråk på Liseberg, fick bli Farfars bilar med Farfar så klart :-).


Freja älskade det, skrek och tjohoade hela vägen!!


Hade gärna åkt ett varv till!!

Hoppas att vi hinner med något mer besök på Liseberg i år, får passa på när semestrarna slutat och antalet besökare minskar. Liseberg ligger ju trots allt bara en 20 minuters promenad bort.
Tack för en väldigt trevlig kväll Ewa och Kelle!!

Ha en skön dag!
Kram på er!