Hanna

En passande bok...
Jag skriver inte så mycket om mina känslor här på bloggen, men den här boken som Fredrik hade fått på jobbet i förra veckan får tala för det, den kunde inte komma mer passande.....

 
Så nu ska jag bara ta mig igenom den och sen är förhoppningsvis motivationen tillbaks...

"Drakar stiger högst i motvind - aldrig i medvind" (Franklin D. Roosevelt)
 
Ha en go´ torsdag och se upp för spöken och gastar ikväll! Vet att vi i alla fall kommer att få besök av tio åttaåriga tjejer, så blir nog till att handla hem lite godis idag, eller ska man välja bus???
 
Kram på er
 
 
En tavelvägg..
Vi har länge tänkt hänga upp lite foton i vår trapp och som jag berättade tidigare har jag ju äntligen fått hem lite kort och ramat in dessa. Nästa steg var alltså att få upp dem. Hur svårt kan det vara att välja ut lite platser och sen bara spika upp dem. Fredrik och Kelle fick hålla upp några ramar..och hålla upp några fler ramar och ändra om lite och hålla upp igen...tills jag insåg att det här med att sätta upp tavlor i en trapp inte är så lätt som man kan tro. Men nu har jag hittat en blogg som väldigt bra beskriver hur man ska tänka....Malin inredare och att hänga tavlor i en trapp.

Jag valde varianten nedan att hänga tavlorna i en grupp.

 


 
Får vi se om det byggs på med lite fler tavlor sen, men just nu är vi ganska nöjda. Är ju lätt att bara byta ut några foton om man vill ha lite förändring.
 
Kramar
 
 
En sjukstuga..
Då visar tempen 39+ på båda barnen och halsen ömmar på både mig och Fredrik. Vakna nätter och mycket kaffe och te på dagarna är det som gäller.

 
Får se om det blir något dagis i veckan, huvudsaken är att vi är friska till helgen för då satsar vi på mys i Hovenäset.
 
Just nu blåser det som bara den utanför fönstret, känns inte riktigt som storm än men det kanske kommer.
Sov så gott!