Hanna

En bit på vägen..
Då sitter vi i bilen, dagens distans är Korsberga-Kolmården och barnen är så laddade. Bamselandet nu kommer vi!!

Vi här bak i bilen....

Får bli lite bilder från en härlig dag i Småland när de går att ladda över.

Ha en trevlig helg!


En liten kille på sjukhus..
Igår spenderade vi dagen på Borås sjukhus. Det var dags för Hugo att ta bort jobbiga polyper och halsmandlar som gör det svårt att sova. 
Igår var det jobbigt att vara förälder att se sin lilla kille nedsövd på ett operationsbord. Att sitta utanför en timme och vänta på att de sen ska tala om att allt gått bra och få komma in till honom, och därefter sitta bredvid och vänta på att han ska vakna igen. Hugo som gillar att sova passade på att sova lite extra länge...puh...Men allt gick bra och Hugo var helnöjd efter att charmat den otroligt snälla personalen till att få ytterligare en isglass. Men nu väntar en vecka med vila, hur man nu får en liten kille på tre år att ta det lugnt.


Vår underbara lille kille

Vi har sen tidigare bokat in en tur till Småland och sen Kolmården så han kommer i alla fall att behöva sitta still i bilen :-). Bra med lite extra kul just nu också.

Men idag är det mysdag här hemma med mig och lite smärtstillande som gäller och imorgon blir det Fredrik som är hemma.
En midsommarafton....
VI slapp regnet och fick en underbart trevlig midsommar med vänner. Med jordgubbstårta, dans runt midsommarstången, en tur till lekplatsen (för de som ganska så snabbt tröttnade på dansen runt stången), lekar, sommardrinkar, midsommarmat och sånt där underbart familjekaos det blir när barnfamiljer träffas. 


 
 
 Ät ett mariekex och vissla, ät upp ett godissnöre, blås en bubbla med ett hubbabubba tuggummi och svep sen en öl. 

¨¨
 
 
Som sagt en väldigt kul och trevlig midsommar här hemma.
 
Idag har även värmen och solen kommit hit och lite småtrötta och sega har vi mest njutit av solen och ätit mer midsommarmat och rester av tårta.
 
Barnen fick även prova denna leksak som jag hittat. Vilket blev en stor hit, så om den håller kommer det nog bli många turer på denna i sommar.
 

 
Hoppas att ni har haft en riktigt trevlig midsommar!!