Hanna

Den sista november...
Måndag igen och sista dagen i november. Skulle nog kunna räkna antalet dagar utan regn den här månaden på en hand.
Har bestämt mig för att inte ha någon hiss och diss fram till årsskiftet. Kan ju inte hålla på och dissa en massa inför jul. Så från och med 1 december är allt bara underbart och kul....eller kanske inte, men det blir i alla fall ingen diss.
Blev ingen träning idag heller, fortfarande för sjuk, men håller tummarna för att jag kan träna i slutet på veckan.
Fredrik har installerat de nya högtalarna idag :-) väldigt bra ljud, nästan för bra. Hade tänkt hinna ner på stan och inhandla nytt tangentbord och mus idag, så att vi kan börja använda datorn också, men det hanns inte med. Däremot hann jag pyssla lite med mossan vi plockade i lördags. Räckte precis till en dörrkrans :-)....


Mosskrans

Nu hänger det en mosskrans på vår ytterdörr, fattas bara en liten tomte i den, fick bli en rosett så länge. Lite tråkigt att den inte är utomhus bara, då hade nog mossan hållt sig längre.

Ha en fortsatt bra vecka!! Jag tror att det här kommer att bli en riktigt bra vecka!!

Kram på er alla!!
1:a Adevent !!
Julmusiken är på och lägenheten julfixad. Återstår några få saker att ställa fram, men det får vänta tills imorgon :-).


Lite 1:a adventsfika! Till den 2:a advent får jag se till att ha bakat egna pepparkakor och lussekatter.


Trevlig advent, eller vad man nu säger!!

KRAMAR
Julpyntning!!
Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar. Fortfarande lite krasslig så väldigt trött på kvällarna.
I torsdagskväll kom Fredrik hem, men jag hann knappt med ett hej innan det var dags att säga hejdå igen...Nu är han i Amsterdam och verkar ha det riktigt bra.

Igår kväll var jag hemma hos Karin och Andreas och åt tacos och kollade på idol, tack för en väldigt trevlig kväll, och idag har jag hunnit med både en tur i skogen och en snabb tur på stan. På förmiddagen åkte jag till Skatås och möte upp Karin och Alva för att plocka lite mossa och lingonris och sen hann jag med ett snabbt besök på stan, vad med folk, och en fika på Cafe Vanilj med Meg :-). Ikväll blir det att ta det lugnt och pynta och fixa lite här hemma.


Moss och lingonrisplockning i Skatås med Karin och Alva.

 Lite ljus-pyssel med mossan och lingonriset. Gjorde fyra små kransar av lingonriset och satte runt fyra blockljuset. Blev väldigt juligt!!

 


Nya adventsljusstakar från Balders Hage :-). En i sovrummet och en i köket.

 

Det gäller att pynta på rejält nu när jag kan. Får vi se hur mycket som får tas bort när Fredrik kommer hem imorgon:-)... Han är inte riktigt lika mycket för julpynt som mig.

 


Mitt blivande luciatåg. Har önskat mig lucian eller stjärngossen i julklapp.

 

Nu ska jag värma på lite glögg och sätta mig framför TVn :-).

 

Trevlig helg! Hoppas att ni hunnit med att få upp ljusstakarna, stjärnorna och kanske till och med adventsgranarna för imorgon är det 1:a advent!!

STORA KRAMAR!!!