Hanna

Halloween
Hoppas på lite besök av spöken och annat idag :-)...Vi får väl se om det knackar på dörren senare...

Får i alla fall fint middagssällskap av Gabbe och Sofia snart,.så vi får väl hjälpas åt att äta upp godiset annars.

Ha en trevlig Halloween!!!

Kramar
Målar

Har äntligen fått lite tid till att börja måla soffbordet vi köpte på loppis i Lux och även en låda/pall till hallen från IKEA (jag vet att jag sa inge mer IKEA, men denna får vara ett undantag). Vi har redan en vitmålad pall, men tanken är att vi ska ha två i hallen. Hade dock glömt hur jobbigt det var att måla alla små hål som kommer nog ta ett tag...

Ha en trevlig kväll!

Kram på er!

Namnlappar
Dags att börja märka upp Frejas kläder nu när hon går på dagis. Fick tips om att köpa en märkningspenna och skriva i kläderna med. De flesta kläder har ju lappar att skriva namnet på, men insåg sen att det kommer att bli lite svårt i de kläder vi ärvt från andra där de redan står namn. Så beställde tillsist namnlappar på nätet istället. 
Gick väldigt smidigt och fick hem dem i brevlådan efter någon dag. Både stryk och klisterlappar. Har inte provat stryklapparna men satte klisterlappar i Frejas skor och de sitter riktigt bra och skulle det vara att det lossnar efter ett tag så är det ju bara att sätta dit nya.Beställde dem från www.namnlappar.se.

Kramar