Hanna

En kommande liten semestervecka...
Idag tog vi bilen upp till Uppsala...för imorgon är det dags för bröllop i Stockholm. Barnen får stanna hos mamma och pappa och ha det mysigt och vi får åka på bröllop, hur bra är inte det! Bröllop, bröllop, underbara bröllop så kul att få vara med att fira en sån dag.
 
 
Ha en trevlig helg!
 
Kramar
En studsmatta...
Vad önskar du dig när du fyller år...hmmmm vad vill Freja ha, hon funderar en stund med ena fingret tickade på munnen..hmmmmmm vad vill Freja ha säger hon....en studsmatta!! En studsmatta vill Freja ha när hon fyller år..tre år!! I slutet av september när andra börjar plocka ner sina studsmattor...
Vi kollade runt lite på blocket, hittade en väldigt billig och den fick det bli. Ganska sliten, men den fungerar i alla fall den lilla tid det är kvar att hoppa innna det är dags att plocka ihop den igen. Blir den väldigt populär får vi fräscha till den lite till nästa år.
 
En väldigt nöjd tjej som redan igår fick hjälpa till att sätta upp den.och idag har det hoppats en hel del....

 
Inte bara Freja som var nöjd...

 
 Att vi inte köpt en studsmatta tidigare.
 
Kram på er!
En matlista!
Har länge tänkt att vi ska ha en matlista här hemma. Har ju försökt med lite olika matkassar men inte riktigt kännt att det fungerar för oss. Men en matlista kanske vore något, värt att prova i alla fall. Är väldigt trött på att hitta på mat varje dag. Vill liksom ha en lista att följa, sen behöver det inte vara en rätt för varje dag för det fungerar inte för oss....mat blir kvar till nästa dag, vi ska bort, tiden räcker inte....så bara en lista att börja kryssa av. 
Kollade runt lite på nätet och hittade en helt färdig lista, hur perfekt är inte det. Inte nog med det så har hon även länkat allt till recept. Har nu bytt ut några rätter till våra egna och är klar! Ett lyxigt sätt att göra en matlista på.
Vill ni ha en bra matlista att utgå från så hittar ni den här.
 
Kanske inte riktigt med på listan, men väldigt gott :-)....
 
Kram på er!