Hanna

En vårkänsla...
Kan man inte snart säga att våren är här. Här hemma blommar i alla fall för fullt. I helgen såg vi snödroppar och fåglarna kvittrar utanför fönstret. Nu är det bara att börja räkna vårtecken.


Vårgarderoben har fyllts på med nya stövlar och snart är det hejdå overaller, tjocka byxor och jackor och helt plötsligt tar det 10 minuter kortare tid på morgonen att komma iväg.....Underbara vår!

Kramar
Ett nät i rummet...
Två trötta föräldrar, två busiga barn och en farmor och farfar inte alltför långt bort, ett meddelande och några timmar senare var hjälpen här. Underbart!
Inte ofta man har ett badmintonnät i vardagsrummet, men ska det lekas så ska det och Farfar vet hur!Söndagen var det dags för Freja och Hugo att gå på kalas. Paket, tårta och mycket lek och bus.


Freja pratar redan om vilka hon ska bjuda på sitt kalas sen. Från och med nu verkar det givet att man ska ha ett kalas med kompisar när man fyller år. Vi får väl se om hon hinner ändra sig, är ju typ ett halvår kvar. Det här med att ha kalas och bjuda kompisar verkar ju vara lite av ett jobb.

Ha en riktigt bra vecka!
 
Kram på er
En ledighet...som kallas helg.
Veckorna fortsätter att rasa på i full fart. Helg igen, underbara helger... Imorgon är jag ledig sa Freja när jag nattade henne ikväll och det stämmer ju väldigt bra. Imorgon är vi lediga!

Idag har vi även haft besök av rörmockaren. Underhållsservice på bergvärmepumpen, ska göras var tredje år, och lite annat smått som vi behövde lite hjälp med. En väldigt bra kille så nu är det bara att vänta på en dyr räkning...
 
När det kommer till att handla annat blir det reorna som gäller just nu. Barnen går ju först och Freja har på något vis lyckats växa ur majoriteten av sina kläder på bara någon månad, helt sjukt, tänk om man behövde byta ut hela sin garderob varje halvår. Så när jag såg att GAP hade 30% på barnkläder framtills igår passade jag på att beställa hem lite. 
 

Får hålla tummarn att de passar sen.

Nu får det bli en kväll i soffan....och njuta av stunden.

Kram på er!