Hanna

Ingen hiss och diss idag...
Får skjuta lite på veckans hiss och diss idag. Håller på att packa för fullt och har även varit och tränat bodypump (5 km). Måndagarna har ju blivit en riktigt  bra TVdag med både idol och Hollywoodfruar så det fösvann lite tid där också ikväll.
Jag ska vara borta på kurs tis-tors, så kommer tyvärr inte att kunna göra så många uppdateringar under veckan. Kommer även att bli svårt att få ihop mina 3 mil, men jag ska göra mitt bästa :-).


Senast vi var hemma och hälsade på var det semester med sol och bad..

 

I helgen ska vi åka och hälsa på mina föräldrar, ska bli väldigt kul. Känns som att det var ett bra tag sen jag var hemma sist. Hoppas bland annat på att hinna med att fiska lite kräftor och plocka svamp :-)...

Tacka alla ni som kikar in och ser hur jag/vi har det! Känns väldigt kul!

Ha det gött!

KRAM på ER
Kändinsspooting innan bion..
Har precis kommit hem från bion som vi var på med Sofia och Fredrik.

Flickan som lekte med elden var sådär, tyckte nog män som hatar kvinnor var lite bättre. Har man inte läst böckerna skulle det nog vart lite svårt att hänga med. Det tyckte i alla fall jag som inte riktigt kommer ihåg allt från böckerna. Men har ni tänkt och se den ska ni nog se den på bio....gör sig nog bäst där.

Innan bion tog vi i alla fall en räkmacka på Livingroom, nedersta våningen på Gothia tower, precis bredvid Svenska mässan. Det har ju vart bokmäsan i Göteborg den här helgen, och oj vad med kändisar vi hann se på den lilla korta tiden. Sjukast av allt var att där sitter vi innan filmen och äter och gissa vem som kommer in om inte Mikael Nyqvist, lite sjukt när vi snart ska se honom på bioduken. (Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, tror dock inte att jag hade tagit något kort ändå). Och dessutom hade vi Björn Hellberg precis vid bordet bredvid och inte långt därifrån Lars Winnerbäck. Tala om kändisspooting på ett och samma ställe.

Sov så gott!

Kramisar
Underbart med helg...


Taccokväll hemma hos Karin i fredags. Tack för en mysig kväll.

 


Packat för squash med Karin på lördagmorgonen.

 


Fika på stan med Karin, Karin, Maria och Carro, senare dök även Hanna-Ida upp.

 


Lördags kvällen fortsatte med lite middag hemma hos oss med Andreas, Karin och lilla Alva och sen begav vi oss upp till Karin och Otto för lite efterrätt och en fortsatt trevlig kväll.

 Hann även med att inhandlade Camilla Läckbergs nyaste bok på stan i lördags. Har läst alla andra böckerna och den sista slutade väldigt spännande, så har väntat på att fortsättningen ska komma ut ett bra tag nu.


I eftermiddag/kväll ska vi ut och äta med Sofia och Fredrik och sen gå på bio, Flickan som lekte med elden. Sen går helgen mot sitt slut.

Nu ska jag ut och springa 5 km för att få ihop mina 3 mil den här veckan. Har inte blivit någon gång alls den här veckan, så mycket nöjd!!
Måste även passa på att Gratta alla som sprang Lidingöloppet igår, riktigt bra jobbat! Ni klarade mina 3 mil i veckan på en dag :-)....

Hoppas att ni har haft en bra helg och njut av söndagen.

Kram på er