Hanna

Ett påskfixande..
Freja har tjatat i veckor om att få börja ta fram påsken här hemma, så i helgen var det mer än dags för påskpysslande. Fjädrar och kycklingar skulle placeras ut.
Annars har vi mest åkt fram och tillbaks med bilar i helgen. Lämna på kalas, åka till dansen med Freja, byta däck på den ena bilen, byta däck på den andra bilen, handla och sen bara vara lediga.
 
 
Denna vecka blir härligt kort innan nästa ledighet börjar, påsken. Redan på onsdag bär det av till Hovenäet för påskfirande och födelsedagsfirande. Så skönt med långledigt.
En vår inne
Det fortsätter att inte riktigt bli som vi planerar. I helgen skulle mamma och pappa komma hit, men tyvärr var det nu mammas tur att få känna på influensan så vi har fått skjuta på besöket. Istället fick vi helt plötsligt en helt oplanerad helg framför oss i fredags. 
Inge vidare väder för att vara utomhus, ett kallt och ruggigt Göteborg, så det fick det bli ett besök på stan med bio och lite shopping istället. Fredrik hängde i biosalongen med barnen medan jag fick 40 min ensamtid på stan. En Alfonsfilm senare och kanske inte så mycket shoppat som jag tänkt, men med många intryck av "jag vill ha och det skulle jag kunna tänka mig" kläder/saker/skor i huvudet gick vi runt hela familjen en stund. Ganska snart insåg vi dock att en trött Hugo snart 3 år inte riktigt var den bästa personen att ha med in i affärerna. Så vi begav oss hemåt.
 

I förra veckan fick vi hjälp att beskära våra träd, så har många fina kvistar på marken just nu. Skulle gärna ta in dem alliihop och sätta i vaser, men tror inte jag får med Fredrik på det.


 
 Helgen avslutades med finbesök av David och Astrid på söndagen och för Freja och mig ett besök på Allingsås jourmottagning, för andra helgen i rad. Frejas öra började göra ont igen så nu kör vi på kur nummer två med antibiotika. Nu kan det inte annat än bli bra!En kaos-helg
Helgen blev inte riktigt som vi tänkt, inte mycket som blir som vi planerar just nu. Började med att bilen inte startade när jag skulle åka hem från jobbet i fredags, batteriet. Resten av helgen gick åt till att försöka få ur batteriet, ladda det på verkstaden för att åter inse att det är fel på batteriet och beställa ett nytt. Samtidigt som Fredrik och Freja åkte fram och tillbaks till Allingsås jourmottagningen på lördagkväll för att få reda på att hon har en rejäl öroninfektion och får äta penicillin i 5 dagar nu. Men de hann i alla fall hem för att se slutet av melodifestivalen.Måndagen var det åter dags att bege sig till Allingsås, denna gång med Hugo som fått en remiss till öron näsa hals för att han har så svårt att andas på nätterna. Stora halsmandlar och en stor körtel bakom näsan är orsaken till detta, så nu väntar troligen operation för att få bort dessa.
Vi tog tåget dit och när vi klev av här hemma igen sa Freja och Hugo, tack mamma det var en väldigt rolig utflykt :-), barn är underbara!!