Hanna

Vaccination och packning..
Snart bär det av norr ut. Närmare bestämt till Sollerön och hem till Linnea och Martin. Vi har inte varit där på över ett halvår så är verkligen på tiden vi åker upp. Ska bli hur spännande som helst att se hur långt de har kommit med nya huset. När vi var där senast började de gräva ut för grunden och nu står det ett helt nytt hus på den platsen. Har gått otroligt snabbt.


Lånat en bild från Linneas blogg.



Har en lite känslig tjej här hemma idag. Det är inte kul att vaccinera sig men det är bra!! Efter en småjobbig natt trodde jag att hon mådde bättre idag, men det har varit lite extra ledsamt och trött nu på morgonen också. Lite feber men inte så det räknas (måste vara över 38 grader för att det ska räknas som feber och så högt är det inte). Får försöka pyssla om mitt lilla troll extra mycket idag.



Så här trött blir man av att vaccinera sig. Freja brukar aldrig somna i babygymmet annars men igår blev det helt plötsligt ovanligt tyst...

Annars försöker jag att få klart packningen här hemma. Nu när snön nästan försvunnit här i Göteborg känns det nästan lite konstigt att packa för skidor och snö. Kallt har vi dock fortfarande så det har vi inte vant oss av vid än.

Ska bli väldigt kul att komma upp och träffa er alla!!



Kramar
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress