Hanna

En kaos-helg
Helgen blev inte riktigt som vi tänkt, inte mycket som blir som vi planerar just nu. Började med att bilen inte startade när jag skulle åka hem från jobbet i fredags, batteriet. Resten av helgen gick åt till att försöka få ur batteriet, ladda det på verkstaden för att åter inse att det är fel på batteriet och beställa ett nytt. Samtidigt som Fredrik och Freja åkte fram och tillbaks till Allingsås jourmottagningen på lördagkväll för att få reda på att hon har en rejäl öroninfektion och får äta penicillin i 5 dagar nu. Men de hann i alla fall hem för att se slutet av melodifestivalen.



Måndagen var det åter dags att bege sig till Allingsås, denna gång med Hugo som fått en remiss till öron näsa hals för att han har så svårt att andas på nätterna. Stora halsmandlar och en stor körtel bakom näsan är orsaken till detta, så nu väntar troligen operation för att få bort dessa.
Vi tog tåget dit och när vi klev av här hemma igen sa Freja och Hugo, tack mamma det var en väldigt rolig utflykt :-), barn är underbara!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress