Hanna

Ett riktigt busväder....
Vilket busväder det varit i natt, regnet har piskat ner större delen av natten. Var uppe med Vilma vid 3-tiden, så låg och lyssnade på blåsten och regnet innan vi somnade om, helt otroligt vilken kraft. Vilma är äntligen frisk igen, började i fredags med feber och har varit några jobbiga nätter med hosta, men nu känns hon redo för förskolan igen.
Haft det lite extra lungt i helgen, Freja och Hugo har varit med farmor och farfar i Falköping lördag till söndag. Så nöjda! Blivit bortskämda till max med bowling, bad och massa tid med bara farmor och farfar.

Vi fick rå om lilltjejen här hemma och fick ett ryck att placera om i princip alla tavlor i huset, for där fram och tillbacks med tavlorna upp och nere. När har man tid till sånt??? Som sagt en väldigt lugn helg.

(null)


Sen åkte vi och hämtade dem i Falköping i söndags och passade även på att få träffa Åke, "lillefarfar". 
 
  (null)

(null)

(null)

Osterian hann vi självklart även med, där var det jul (premiär 10/10 varje år) och Vilma gick där med stora ögon och kollade in alla tomtar, blev vättskrämd för en ko och tittade lite skeptiskt på en sovande tomte, tyst så han inte vaknar :-).... Väckte i alla fall julkänslorna och har faktiskt börjat längta lite till December.....julpynt, tända ljus och pepparkakor.
 
Hoppas att helgen varit bra!!
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress